Image Alt

Промислові бетонні підлоги

ПРОМИСЛОВІ ПІДЛОГИ

Підлоги піддаються великим навантаженням в процесі експлуатації. Особливо це стосується покриттів промислових, виробничих, комерційних об’єктів, де знаходиться багато важкого устаткування. В таких умовах для підлогового покриття найкращим рішенням стане заливка підлоги з бетону. Вони підійдуть для використання в гіпермаркетах і ТРЦ, гаражах і паркінгах, заводах і фабриках. Промислові бетонні підлоги відрізняються високою міцністю, вологостійкістю і довговічністю. Вони не піддаються впливу цвілі і не потребують особливого догляду.

Улаштування основ

Співробітники нашої компанії мають достатньо досвіду в монтажі промислових підлог. Створюємо якісні підлоги,  слідуючи  технологіям виробництва. Послуги із заливки підлог проводяться таким чином:

  • виконуються підготовчі роботи: вирівнювання, ущільнення грунту і т. д .;
  • укладається гідроізоляція;
  • створюється армований каркас;
  • заливається бетон;
  • виконується зміцнення.

В кінці обов’язково шліфуємо готове покриття.
Вартість робіт з улаштування основ залежить від декількох факторів. Це складність створення покриття, потреба в застосуванні топінга, необхідність проведення демонтажу старої стяжки. У будь-якому випадку, ми намагаємося встановлювати адекватні розцінки, щоб ви могли замовити промислові наливні підлоги для свого об’єкта на вигідних умовах.

Приклади робіт

Промислові підлоги вартість робіт

Ви можете дізнатися попередню вартість цікавлять Вас робіт. Вкажіть Ваші контактні дані, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Адрес: м. Херсон, вул. Патона, 4
Тел.: 0552-47-07-50
Моб.: 095-710-15-04
E-mail: mail@disbud.com.ua

    Магазин AKVAREL Магазин
    BASTA-PASTA
    Ресторан
    CHOPPER
    Магазин AKVAREL Магазин
    BASTA-PASTA
    Ресторан
    CHOPPER
    Магазин AKVAREL Магазин
    BASTA-PASTA
    Ресторан
    CHOPPER
    Магазин AKVAREL Магазин
    BASTA-PASTA
    Ресторан
    CHOPPER